+36 (70) 387 50 97

Fóliázás

A fóliázás mára egy teljesen megszokott és elengedhetetlen része életünknek. Mindenki találkoott már vele, maximum nem tud róla. Hiszen életterünket üvegfeleületek veszik körül, legyünk éppen otthon, a villamoson, autóban vagy éppen a munkahelyünkön. A LLumar szakemberei évtizedek óta azon fáradoznak, hogy üvegfelületeinket hatékonyabbá, biztonságosabbá és nem utolsó sorban kevésbé egyhangúvá varázsolják.

Autófóliázás

Kevesen tudják de az autókra telepített fóliák kezdetekben épületekre tervezett fóliák voltak. Miután az igény egyre nagyobb lett arra, hogy az autónkban is védettek legyünk a nap káros sugaraitól, a hőségtől, az üvegszilánkoktól a fóliaipar tökéletesítte ezeket a fóliákat és kifejezetten ezeknek az igényeknek megfelőlen feljesztette tovább termékeit. Később a fejlesztések odáig vezettek, hogy az üvegfelületeken kívül ma már az autók karosszériájának védelme is fontos szerepet játszik az iparágban. A LLumar legújabb fejlesztése az öngyógyuló karosszérai fólia.

Sokan persze abba a hibába esnek, hogy nem elég körültekintően választják ki a a fólia márkát illetve a fólia telepítőjét. Mi az amerikai LLumar fóliákat telepítjük, melyek a legjobb minőséget képviselik a piacon. Nem ritka a 12 év gyári garancia sem egyes fóliák esetében, de ez a legrosszabb esetben is 5 év.  Az UV védelem és a hővédelem nagyon fontos mindenki számára így bízunk benne, hogy Önök is a minőséget részesítik előnyben.

Biztonsági fólia

A biztonsági fóliák a MABISZ (Magyar Biztosítási Szövetkezet) meghatározása szerint esetenként elfogadhatók a részleges mechanika védelemalkotó elemeként.  A rács helyettesítésére alkalmas elektronikai jelzőrendszerrel kombinálva. Gyakorlatban a biztonsági fóliák összefogják az összetört üvegtáblák darabjait, megakadályozzák a szilánkképződést, lassítják a behatolás sebességét, csökkentik az üveg mögött elhelyezett tárgyak és legfőképpen a személyek sérülésének kockázatát.

Dekorációs üvegfólia

Társaságunk dekorációs fóliák telepítésével is foglalkozik, melyet üvegfalú helyiségek, irodák takarására, elválasztására ajánljuk megrendelőink részére. A takarás történhet az üveg teljes felületén, illetve részben minták alkalmazásával.

Megrendelőink többféle szín és minta közül választhatnak.

Hővédő és szigetelő ablakfólia

Kiszűrik a napsugárzás zavaró ragyogását, valamint a nem kívánatos fénymennyiséget. Kutatások bizonyítják, hogy a jól kiválasztott hővédő és fényvédő fóliák pozitívan befolyásolják a fóliázott épületen belül tartózkodó személyek közérzetét, javítja a teljesítőképességüket. A hűtésre fordított többlet energia jelentősen megnöveli az épületek üzemeltetési költségeit, és a hűtő rendszer sok esetben nem képes a kívánt hőmérsékletre lehűteni az épületet. Az üvegfelületen keresztül a napsugárzással bejutó hő mennyiségét akár 75%-al csökkentik így csökkenthető a klimatizációs költség.

Az egészségünkre is káros fényösszetevő elemek (UV sugárzás) felelősek a kárpitok és berendezések kifakulásáért. A fólia az UV sugárzás 99%-át kiszűri.

Karosszéria fólia 

Néhány évvel ezelőtt tört be a magyar piacra is a az autófényezés méltó vetélytársa a karosszéria fóliázás avagy a Wrapping.

Számtalan színű és textúrájú anyag létezik a teljesen víztisztától kezdve akár a plüss vagy bőrhatású anyagokig. A víztiszta anyagot kavicsfelverődés elleni védelemként használják. Ez a teljesen áttetsző bevonat megvédi a külső behatásoktól autónk fényezését. A karbon fólia, matt fólia, metál fólia természetesen főleg esztétikai célokat szolgál.

Fóliázás Budapest: +36 (70) 387-50-97

Ha érdekli a fóliázás, többet szeretne tudni. Akkor írjon nekünk! 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Telefonszám

Üzenet